Το συνολικό κόστος της ορθοδοντικής θεραπείας εξαρτάται από τον τύπο και την πολυπλοκότητα του προβλήματος, τη διάρκεια της θεραπείας, το είδος της τεχνικής και τους μηχανισμούς που θα χρησιμοποιηθούν (μεταλλικά ή αισθητικά αγκύλια, διαφανείς νάρθηκες, γλωσσικά σιδεράκια).

Το ακριβές κόστος της θεραπείας καθορίζεται στη δεύτερη επίσκεψη, μετά από τη μελέτη των διαγνωστικών στοιχείων και την κατάρτιση του σχεδίου θεραπείας δηλαδή την ακριβή σχεδίαση του τρόπου και του χρονοδιαγράμματος της θεραπείας.

Η αποπληρωμή γίνεται σε δόσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία. 


Κάλυψη από ασφαλιστικά ταμεία:

Φροντίστε να ζητήσετε πληροφορίες από τον ασφαλιστικό σας φορέα σχετικά με το εάν δικαιολογεί κάποιο τμήμα του κόστους της ορθοδοντικής θεραπείας και την ακριβή διαδικασία που απαιτείται για την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Πληρωμή με κάρτα:

Στο ιατρείο γίνονται δεκτές πληρωμές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες τύπου MasterCard και Visa. Επίσης υπάρχει δυνατότητα άτοκων δόσεων με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Οικονομικά οικογενειακά πακέτα:

Ζητήστε να σας ενημερώσουμε για τη δυνατότητα οικογενειακών πακέτων σε περίπτωση που περισσότερα μέλη της οικογένειας πρόκειται να υποβληθούν σε ορθοδοντική θεραπεία.

Voog. Make a website.